Selfmade!

De dingen die je zelf maakt, geven je toch altijd net dat tikkeltje meer voldoening. Ik vind het geweldig om met overschotten(v/d verbouwing) of bestaande items nieuwe objecten te gaan maken, alsook leuke trendzetters zelf in elkaar te steken zonder je blauw te betalen.  Soms vind je zelf dingen op straat of in de container waar jij nog wel iets kan van fabriceren. De truc is om de zaken net iets anders te gaan bekijken, ze uit hun context te trekken en zeker niet te vergeten ‘try to keep an open mind!’

Ik heb altijd een zwak gehad voor kleine bijzettafeltjes. Hieronder al enkele voorbeeldjes van diegene die al in gebruik zijn in ons interieur. Er zijn er momenteel nog enkele in de maak.(post voor binnenkort!)

Vb.1: stevige bruine ijzeren mand van Action met overschot van osb-hout. De mand is zwart gespoten en de handvatten afgezaagd, de osb is uitgesneden en waterbestendig gemaakt.

Vb.2: frame is gevonden op straat , beetje verroest en onstabiel. Roestvrij gemaakt en nieuwe coating gegeven. De planken zijn simpele grenen planken,  overschot v/d verbouwing die ik op maat gezaagd heb en gebeitst.

Vb.3: mijn eigen trendsetter voor een vijfde van de prijs. Zo simpel en zeker even mooi!

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. buttydaantje schreef:

    Wauw, wat gaaf zeg! Zo simpel, maar toch heel stijlvol! Leuk!

    Like

    1. lisbetboeckx schreef:

      Thnx! Net jouw blog ook even bekeken! Ziet er heel inspirerend uit!Top!

      Geliked door 1 persoon

      1. buttydaantje schreef:

        Wat lief! Thnx ☺

        Like

  2. moneysavingz schreef:

    Dat ziet er heel leuk uit! Simpel, maar je moet er maar even opkomen. 🙂

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie