About-Lis

Lis(van Lisbet) is een creatieve duizendpoot , die zelf al jaren geprikkeld word door alles wat met interieur te maken heeft. Ze gaat vaak opzoek naar oude spulletjes. Deze geeft ze nieuw leven , door ze ofwel te gaan bewerken of  ze te houden zoals ze zijn en dan te gaan combineren met iets nieuws. Ze is zot van bloemen en planten en kan uren in haar atelier werken aan haar volgende schilderwerk.

Ze ging van de Kunsthumaniora naar toen nog de analoge  fotografie , nadat ze was afgestudeerd was het een beetje een zoektocht, zeker met het opkomende digitale tijdperk. Later volgde ze in avondschool interieurvormgeving en bloemsierkunst, daarna ging ze aan de slag in een bloemenzaak in het Antwerpse. Ondertussen was de tijd aangebroken om al die creativiteit te gaan verzamelen en te delen!

De blog  gaat dan ook over Lis haar  passie voor interieur , kunst , tweedehands, DIY, bloemen en tuin en nog meer bepaald over de combinatie van al deze passies samen! Hoe vorm je één geheel? Het moet kloppen en bij mekaar passen, maar je moet ook durven combineren. Er past meer bij elkaar dan dat je soms denkt. Alles steekt niet meer in vakjes en hoeft niet één bepaalde stijl te zijn. Neen, volgens Lis wordt het pas interessant als je stijlen gaat combineren en ‘out of the box’ gaat denken om zo nog meer tot een eigen en verrassend resultaat te komen. Trends zijn boeiend en kunnen je leiden , maar hoeven niet alles te bepalen. Je moet je vooral laten omringen met zaken die jij leuk vindt, om dan een tof samenhangend geheel te creëren  . Alle tips&tricks daaromtrent zal je bij ‘Lisathome’ vinden. Tenslotte zal Lis ook altijd leuke adresjes delen en promoten!