About blog ‘Lisathome’

De blog gaat over het huis van Lis in al haar facetten van zowel haar verbouwingen, de voor&na van het interieur, haar DIY- (do it yourself) ideeën, alsook de geselecteerde en eigen Kunstwerken aan de muur tot de zelfgemaakte bloemcreaties op de eettafel. Wat ook nog aan bod komt zijn de bewuste keuzes en combinaties van Lis , zoals welk meubel of welke plant je waar en bij wat plaatst. Hoe je zaken soms eenvoudig en goedkoper kan oplossen. Welke seizoensgebonden veranderingen er allemaal kunnen zijn in de woning en in de tuin. En tenslotte alle leuke tips die Lis graag deelt, om van je huis nu net die persoonlijke “THUIS” te maken!

Voor te volgen en alle nieuwtjes aan te krijgen scrol je best op de blog naar beneden en zie je rechtsonder “+ volg” geef je e-mailadres even in, daarna krijg je een bevestigingsmail , die je even moet aanklikken en klaar .(altijd gratis trouwens!) Alvast bedankt voor mijn bericht te delen en hopelijk tot ziens bij ‘Lisathome’!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s