Artoflis

Al heel lang ben ik gepassioneerd door kunst meer bepaald de schilderkunst. De basis van mijn abstracte schilderwerken zijn allemaal ontstaan uit landschappen. Ik werk vaak met reliëf om zo meer diepte en structuur te kunnen creëren . De kleuren variëren weleens , maar vaak werk ik met metaalkleuren zoals goud en koper , alsook zwart, wit en naturelle tinten en heel af en toe kies ik eens voor een knalkleur . Vooral ook de combinatie van de schilderwerken en het interieur spelen een heel belangrijke rol in mijn ontwerpen, vandaar dat ik steeds probeer mee te gaan met de laatste trends, maar wel altijd in mijn eigen stijl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s