DIY-LIS

‘Do it yourself’ of beter gezegd afgedankte materialen een tweede leven geven! Hoe interessant is het om iets waarvan je dacht, daar kan je nu echt niets meer mee, te zien herleven in iets nieuws en zelf een andere functie te geven als voorheen. Ik zie er enkel en alleen maar voordelen in . Je hebt iets unieks , het is plezierig om te doen en nog goed voor de portemonnee en het milieu ook.

Ik vind het zo leuk om op rommel- en brokantemarktjes en tweedehandszaken te gaan rondkuieren opzoek naar iets speciaals om er dan daarna iets totaal anders van te maken of om gewoon tof op te pimpen. Zoals bv.: een oude geëmailleerde pot een tweede leven te geven als broodtrommel voor in de keuken of om aan een oude simpele glazen stolp met kurken deksel een originele twist te geven door er bv. een rendierhoofdje op te plaatsen.(zie vb)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s