Welk hangplantje kies jij?

Ben jij ook zo zot van hangplanten? Het is momenteel een absolute trend. De interieurboekjes staan er vol van. Nieuwe hangplantmodelletjes kunnen soms best wel prijzig zijn juist vanwege de trend , maar ik heb ondertussen wel een nieuw betaalbaar en leuk designmodel gevonden bij ‘Jysk’ , de nieuwe Deense interieurwinkel in België en anders kan je ook met een paar simpele items zelf een tof exemplaar maken.

Heel erg trendy nu zijn de glazen hangstolpen met diverse vet -of vleesetende plantjes. Ideaal voor zelf te maken, dacht ik! Ik had nog een ronde glazen vaas op overschot , een leuk touw voor een paar euro en een enkele miniplantjes . En voor een eerste maal te geprobeerd hebben, ben ik best tevreden met het resultaat!

Ook een leuk idee is om een oude mixer te gaan hergebruiken als houder voor een luchtplantje (trend). De mixer kreeg een nieuwe gouden kleur en voor het op te hangen vond ik deze snelbinder in een knalkleurtje . Waarvoor je een mixer en snelbinder allemaal niet kan gebruiken. Gewoon door ze anders te gaan bekijken!

DSC04474DSC04496DSC04493DSC04480

Deze vintage hanger was een geweldige rommelmarktvondst  en voor de Senecio plant koos ik voor een metallic gekleurde theelichthouder die ik al had. Op deze plaats aan het raam komt hij helemaal tot zijn recht  en ik ben er nog steeds super blij mee!

Voor nieuwe hangertjes hou ik vooral van leuk en simpel design. Het 2de is dat van ‘Jysk’!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s