Origineel met hout!

on

Ik zocht nog een leuk bijzettafeltje voor op ons terras. Een leuk nieuw trendy tafeltje had absoluut leuk geweest , maar voor ik het goed en wel besefte, lag de oplossing eigenlijk gewoon achteraan in de tuin zelf. Met het opruimen van de overschotten hout van de verbouwing , lag er ook nog een grote boomstronk . Hij is heel schuin van vorm , maar ik dacht ik kan er wel wat mee . Met wat leuke wieltjes , wat opschuurwerk en een likje zwarte buitenverf ben ik content met het resultaat . Het was wel best even zoeken voor de stronk in evenwicht te krijgen. Het hoeft dan ook niet altijd even recht te zijn!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s