Wonderboy!

on

Hier is hij dan! Onze ze zoon “JARO” is op de wereld gekomen op 27 oktober 2017! Hij weegt 3,060kg en is 48cm groot en verkeerd in goede gezondheid. Mama moet nog even recupereren van de keizersnee , maar dat komt goed. Ik moet u zeggen dat er dagelijks nog wel een soort van onwezenlijk gevoel en ongeloof heerst over het feit dat hij er nu echt is! Als je zo lang naar iets hebt uitgekeken, duurt het soms even om de realiteit te laten doordringen. Maar hij was direct heel aanwezig. Hij is helemaal perfect en alles wat we hadden kunnen dromen. De slapeloze nachtjes en het eindeloos pampers verversen zijn begonnen, maar dat nemen we er graag bij!

Klassieke suikerbonen was niet direct iets voor ons. Vaak liggen deze een jaar nadien nog in de kast. Wij kozen voor mini vetplantjes in zelf bewerkte bloempotjes.

Ik beschilderde kartonnen letters van de Ava-papierwaren in dezelfde kleuren (goud, zwart en wit) voor zijn naam.

Het kaartje heeft mijn vriend ontworpen . Het is zoals u ziet een 3-luik en vertelt een verhaaltje. Het vogeltje fluit niets vermoedend op wat mag komen zal , dan ontstaat er een vruchtje dat leidt tot de geboorte. De geboorte van ‘JARO’ die tenslotte kennis maakt met het vogeltje en het is instant liefde.

20171106_142458

Tenslotte enkele beelden van ons oogappeltje zelf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s