Kandelaars, kandelaars en nog eens kandelaars!

Als ik er toevallig een leuke zie staan op 2dehands.be , in de kringloop, op een rommelmarkt of in een tof winkeltje kan ik er echt niet aan weerstaan . Ofwel bewerk ik ze nog ofwel hebben ze al een unieke look op hun eigen. Ik hou van gezelligheid en dan zijn kaarsen een ‘musthave’! Ze hebben ook nog zoiets authentiek . Soms vind ik een kandelaar waarvan de kleur niet helemaal mijn ding is , geen probleem dan bespuit ik deze in een kleur en/of stijl die me iets meer aanstaat. Mijn verzameling kandelaars valt op zich nog wel mee . Er kunnen er dus nog wel wat bijkomen , want ik combineer ook graag en verander regelmatig naargelang welk seizoen. (Door de foto’s aan te klikken, zie je de beschrijving)

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Chitra de Nys schreef:

    De kandelaar een haast vergeten interieur pronkstuk. Fijn om deze terug in de aandacht te brengen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s