Leuke opbergers !

Je ziet ze overal tegenwoordig in allerlei kleuren en vormen toffe manden, dozen en opbergzakken in verschillende groottes. Voorlopig zet ik er bij mij leuke planten in of gewoon de vuile was, maar binnenkort wil ik ze graag gaan gebruiken in de speelhoek van Jaro voor al zijn speelgoedjes in op te bergen. Het is mooi om naar te kijken , maar ze zijn vooral heel handig voor alles snel op te ruimen! Ik hou vooral van de zwart-wit versies of anders gewoon naturel. Ook de combinatie naturel met zwart of wit vind ik ook wel heel tof !

Bij ons thuis in de toekomstige speelhoek! Die met de cactussen, smiley, zwart-wit streepjes en zwarte mand zijn van Hema(solden) en de zwart-wit mand komt van bij H&M-home!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s