Lizzy’s flowers

Bloemen alsook planten zijn al jaren een passie , niet alleen volgde ik er een opleiding voor , werkte ik heel lang in de branche en decoreerde ik vele trouwfeesten. Het is vooral altijd een hobby geweest en dat is het nog steeds. Bloemen en planten horen nu eenmaal thuis in huis. Zonder al dat groen en die mooie bloemen op tafel is het interieur niet af. En zeker niet te vergeten het brengt vooral veel warmte in huis! Op de blog zal er elke week een nieuw seizoensgebonden boeketje gedeeld worden , alsook de laatste nieuwe trends en mogelijkheden. Later volgt er ook een videoblog (vlog)!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. nicole schreef:

    Knap werk Lisbet !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s