Interior

Uiteindelijk komt alles samen in’ het interieur ‘!  Ik kon niet wachten om o.a. onze gelijkvloers, waar zich de living en de leefkeuken bevinden, eindelijk te gaan inrichten. De ideeën zaten al een hele tijd  in mijn hoofd en nu kon ik ze gaan uitwerken. Waar zet ik welk meubel, welke kleuren kies ik voor de muren ,ramen en deuren, trap, ext., welke accessoires gebruik ik, waar hang ik wat op en tenslotte hoe laat ik alles bij elkaar passen en maak ik het eigen.

Ik heb geen uitgesproken stijl . Ik vind het net  juist leuk om stijlen te gaan combineren ! Ik blijf ook graag op de hoogte van de laatste trends, maar zal het steeds gaan verwerken op mijn eigen manier, daardoor blijft het boeien. Vanaf het moment ik een basis gevormd heb, van welk meubel ik waar plaatst, verander ik het niet snel. Ik verander alleen wel eens graag kleuren en accessoires naar gelang het seizoen. Tenslotte maak ik het graag af met theelichtjes, bloemen en planten, eigen schilder en- grafisch werk van mezelf en van men vriend en leuke vondsten van in de kringloop en rommelmarktjes en uiteraard enkele zelfgemaakte spullen om zo helemaal die ‘eigen toets’ te creëren.(DIYLIS)

Eén van de belangrijkste zaken vind ik  , dat je je vooral moet goed voelen in je huis.”Je huis is waar je thuis is!”

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s