Before&After

Verbouwen, renoveren en restaureren we kennen het allemaal goed genoeg. Met momenten een zeer boeiend proces , maar op andere momenten soms ook wel een zwaar en vermoeiend . Het is ook een zoektocht naar o.a.welke aannemer je kan vertrouwen en met aan de slag kan gaan en ja voor velen is het ook wel een beetje een relatietest . Uiteraard is de ene verbouwing de andere niet. Wij hebben ondertussen 2 huizen gerenoveerd . ’t Is te zeggen aan het 2de zijn we nog volop bezig en in vele opzichten ben ik ervan overtuigd dat een huis nooit echt helemaal af is. Deze 2de verbouwing is ook wel een paar stappen extremer geweest dan onze eerste (zie bericht PreviousHome)  , zoals je zelf kan zien in de foto hierboven van de voor en na van de eetkamer en keuken in de achterbouw op het gelijkvloers. Hier hebben dan ook de meest ingrijpende werken plaatsgevonden. Kan je je voorstellen toen ik de eerste keer aan mijn mama zei “ja en dan hier zou onze keuken en eetkamer moeten komen”,dat ze niet echt veel respons gaf, alleen een beetje een zware zucht, maar nu is ze wel heel tevreden met het resultaat. Hieronder volgen nog enkele voorbeelden van onze voor en na’s .

De leefruimte.

De keuken.

Het leeshoekje.

De achterbouw.

De voorgevel in wording.

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Little By Me schreef:

    Het is heel mooi geworden!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s