Previous Home

Onze vorige thuis was een super leuke , ruime en lichte burgerstadswoning in Berchem Antwerpen. We hebben er 6 toffe jaren gekend en de ligging was geweldig . De verbouwing viel hier al bij al ook wel goed mee. Het enige wat we wel miste was een tuin(tje). We hadden wel een klein terrasje en mini koer waar het zeker leuk vertoeven was , maar toch voor bijvoorbeeld eigen groenten te kweken was het echt te klein. Het interieur is het beste te beschrijven als een combinatie tussen modern landelijk , een tikkeltje eclectisch , veel kunst en hier en daar een vintage item . Hieronder ziet u enkele foto’s hoe het was toen we het kochten + de eerste werken en daaronder de foto’s van hoe het er uiteindelijk uitzag .

VOOR

NA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s