Laatste nieuwe koopjes!

Het leukste wat er is , is opzoek gaan naar verborgen schatten en koopjes. Opzoek gaan naar dat unieke beeldje , potje, vaasje , kandelaar of servies. Waar ook niets aan gedaan hoeft te worden . Het object is perfect zoals het is. De kick vind ik, dat als je het nieuw of in een vintage winkel zou kopen je er behoorlijk wat meer voor zou moeten betalen, terwijl jij het voor enkele euro’s op de kop hebt kunnen tikken. De voldoening is dan eens zo groot!

Hier enkel voorbeeldjes en top-adresjes:

‘Boeketmobiel’ in Aartselaar groot arsenaal aan potten , vazen en soms servies aan groothandelsprijzen en met momenten nog trendy ook! Het aanbod is niet altijd even super , maar je moet een beetje geluk hebben. Ze hebben ook veel buitenplanten , een kleinere hoek met binnenplanten, een koelcel voor een beperkt aantal snijbloemen en bloemschikmateriaal . Bovenop de gewone verkoop doen ze ook soms nog extra acties . Als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief, krijg je steeds alle laatste nieuwe acties toegestuurd!

Leuke trendy potjes voor maar enkele euro’s per pot!

‘Troc’ vooral die van Wilrijk, Deurne en Lier. Het is vandaag de dag wel echt geluk hebben en goed zoeken naar een koopje , want Troc is wel behoorlijk opgeslagen , maar als je regelmatig eens binnenspringt, kan je echt nog wel leuke vondsten doen.

Machtig vintage vaasje bewerkt met glasscherven + aan de achterkant dan weer etnisch bewerkt en houten vogeltje, dat ik echt niet kon laten liggen voor die paar euro, sorry Simon! (mijn vriend )

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s