The New Bedroom!

‘Ok , ik geef het toe, ik hou van romantiek in de slaapkamer!’ Er mogen wat meer tierlantijntjes in voorkomen en wat vrouwelijke touch, maar het moet wel binnen de perken blijven, want mijn vriend moet er natuurlijk ook nog willen slapen. Ik ben helemaal weg van die oud landelijke- en Boheemse sfeer in een slaapkamer met zachte tinten en hier en daar wat vintage accenten.  Oorspronkelijk wilden we graag een vrolijk oud vogeltjesbehang achter ons bed , maar aangezien we niet direct onze goesting vonden en het zachte retro behangpapier (Karwei.nl) al hadden  aangekocht, hebben we het er op gewaagd en nu ben ik er super blij mee. Het is neutraal, waardoor  je er diverse bedlinnen met kan combineren. Nog wat kant, een kleine kristallen luster, landelijke vloertegeltjes, enkele vintage items en een paar oude wandschilderijtjes maken het geheel compleet.

Tips&Tricks:                                                                                                                                                    De vloer hebben we terug opgeschuurd en geolied. Hij heeft zijn natuurlijke kleur behouden voor die warme toets. De kleerkast hebben we op Kapaza.be gevonden. Hij had eerst nog een lelijke grenen kleur , dus heb ik hem in een nieuw jasje gestoken met een hoogglanzende offwhite verf. De nachtkastjes hebben we gratis meegekregen met een andere tweedehands aankoop. Ik heb deze voorlopig in hun natuurlijke patina gelaten . Ze zijn misschien wel wat donker , maar ze passen zo goed met onze kwal-lampjes, waar ik nog steeds zot van ben. De rode retro-stoel is van Troc en de poef van Karwei. De werkjes aan de muur zijn rommelmarktvondsten en de oude tegeltjes zijn nieuwe gedrukte keramische(goedkoper dan cementtegeltjes) van Huis van Haas in Kontich. Het bed, de kantengordijntjes en de grote goudkleurige spiegel zijn van Ikea , die laatste is altijd handig als je kleren aan het passen bent . Tenslotte de beste kringloopvondst was de kanten beddensprei, even heet wassen en klaar.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s