Maak je eigen combinaties!

Doe eens zot en “think out of the box!” Het mag best eens anders. Het gaat erom dat je objecten en/of gebruiksvoorwerpen op een andere manier gaat bekijken en gebruiken, daardoor krijg je vaak verrassende combinaties die best mogen gezien worden. Als ik in een kringloopwinkel rondloop, ga ik op zoek naar allerlei diverse attributen die qua kleur en stijl  bij elkaar passen. En dat kan echt van alles zijn. Bijvoorbeeld een bordje van het ene servies met een ander kopje van een ander servies, alsook vintage kopjes en mokken bijvoorbeeld te gaan hergebruiken als plantenpotjes .Hieronder zie je enkel voorbeelden.

Voorbeeld van gekleurde bordjes van Unigro met diverse Bavaria kopjes:

Voorbeeld van verschillende kopjes en mokken hergebruikt als plantenpotjes:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s