Juwelenkader!

Zo simpel en zo leuk! Misschien ook al eens tegengekomen op Pinterest. Ik had het al wel eens gezien bij een vriendin met glazen pipetjes en snijbloemen (ook mooi trouwens), maar toen dacht ik, dat is eigenlijk ook een goed systeem om al mijn oorbellen op te kunnen uitstallen. De kader heb ik ooit op straat gevonden, was al goudkleurig en had ik allang in mijn bezit. Nog wat ijzerdraadjes aan opgespannen en het was klaar . Voor je outfit compleet te maken met de juiste oorbelletjes is het wel handig dat je ze ineens allemaal tegelijk ziet. Ik moet wel toegeven mijn collectie is wel verdubbeld sinds ik het systeem heb! (weer een verzameling bij?!)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s