Pimp it up!

Maak het je eigen! Hier zie je enkele afbeeldingen van mijn laatste nieuwe gepimpte items met goud en zwart in de hoofdrol en af toe een trendy kleurtje en/of een fluo-accent!

Pimp 1: voor onze nieuwe Vriesea plant zocht ik nog een leuke pot, maar ik vond niet direct mijn goesting en dan heb ik maar een oude pot nieuw leven gegeven door hem op te pimpen met deze zachte gouden kleur(acryl spuitbus)! En nu komt hij helemaal tot zijn recht!

Pimp 2: Ik vond deze leuke oude kandelaars een tijdje geleden bij Opnieuw&co . Ik vond ze toen heel intrigerend van vorm, maar er was wel nog wat werk aan. Ze zijn opgepimpt d.m.v. geometrische vlakken uit te tekenen en per kleur af te plakken, om ze dan daarna te gaan inkleuren met zwarte lak, gouden metallic, oud of zacht roze(nieuwste trendkleur) en een accent van fel fuchsia! De kaarshouders zelf zijn goud gespoten. Tip: voor je begint best alles eerst even goed opschuren.

Pimp 3: ik zocht al een tijdje naar een tof juwelenkistje. Tot ik in de kringloop dit oude houten sigarenkistje tegen kwam. Iets wat je op het eerste zicht waarschijnlijk zou weggooien, maar door wat kleine accenten aan te brengen en een leuk stofje aan de binnenkant aan te brengen , wordt het ineens heel wat anders . Wat je allemaal niet met zo een stom houten doosje kan doen!

Pimp 4: dit houten reigertje was op zich gewoon naturel al best mooi, vandaar dat ik maar heel subtiel een accentje heb aangebracht met fluo-geel en een driehoekje in gouden metallic , om het toch iets meer eigen te maken!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Eddy Boeckx schreef:

    Vooral de kandelaars vind ik prachtig geslaagd !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s