Spring is in the air!

De natuur wordt wakker! Het is zo’n zalig gevoel de zon en vogels die je naar buiten roepen!  Je krijgt weer volop energie om er tegen aan te gaan, de tuin of het terras onder handen te nemen , nieuwe plantjes aan te kopen, groentjes te planten, alles bij te snoeien, lentebloemen in huis te halen het gras af te rijden , de verse kruiden terug aan te vullen en aan al die buitenklusjes te beginnen . Nu niet alles tegelijkertijd uiteraard, maar gewoon het gevoel om terug buiten te zijn onder een stralende zon is fantastisch! Meer moet dat soms niet zijn!

Enkele sfeerbeelden:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s