Theekransje met bubbels!

Ik organiseer super graag brunches, lunches en etentjes! Ik hou van het leuk samenzijn, lekker eten ,een glaasje drinken en het gezellig bij keuvelen met de vriendinnen! Het inkleden van de eettafel is dan ook het moment voor mij om mijn leukste servies naar boven te halen, passend bij de gelegenheid en het seizoen! Zo’n theekransje in de lente mag voor mij vooral vrolijk ingekleed zijn met veel kleur . ‘k Heb mijn boeket van vorige week een deel hergebruikt en opgedeeld in kleinere vaasjes. Een tafellaken hoeft voor mij niet echt. Ik gebruik het zelf eerder niet.

Trouwens toen ik dit thee onderonsje aan het inkleden was, moest ik helemaal terug aan vroeger denken. Hoe ik als kleine meid ook zo van die theepartijtjes in elkaar stak, vooral dat geel en oranje voelde heel nostalgisch aan. Het was dan ook de moment om mijn rommelmarkt- en kringloopvondsten uit de kast te halen, zoals de kleine vaasjes in glas(echt zo blij mee!) , de theekopjes en één van mijn ondertussen vele theepotten , mijn oud landelijk suiker- en melkpotje en uiteraard de fantastische champagnecoupes waar ik zolang naar gezocht heb ! Het was trouwens super gezellig!

Ook na het theekransje stonden de bloemen nog te stralen!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Chitra de Nys schreef:

    Wat een supergezellige sfeer al die bontekleuren. De koffiegeur met de heerlijke gebakjes denken we er graag bij😉.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s