Nieuwe koopjes!

Van’t weekend hebben we een kleine rommelmarkt bezocht. Soms vindt je niks dan rommel , maar als je goed zoekt kom je met wat geluk daar echte pareltjes tegen. Mijn voorkeur gaat wel naar de plaatselijke rommelmarkten waar mensen echt hun afgedankte spullen proberen kwijt te geraken. De kans is dan veel groter dat je echt nog schatten tegenkomt!

Zot van deze nostalgische kapstokjes! Ik had er vroeger net dezelfde.

Dit vintage tafeltje stond onder een doos vol kleren verstopt!

De knal rood-oranje theepot kon ik weer niet laten liggen. De Zwitserse kandelaars waren gewoon ‘too cute’ ! Van de vintage wijnglazen had ik er al vier en nu 8 voor als er is wat meer mensen komen eten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s