Pimp it up 02!

Het is al goud wat de klok slaat! Goud , zwart en roos zijn momenteel de nieuwe trendkleuren. Ik heb altijd wel een beetje een zwak gehad voor zwart- en goudtinten, zelfs voor mijn kleren en juwelen, alsook in mijn schilderijen! Goudkleurige accenten geven net dat extra beetje ‘bling’! Ik vind het ook wel best warm en tijdloos en het past goed bij zwart, hout en wit. Het moet wel subtiel aanwezig blijven en we mogen er zeker niet met overdrijven. Deze week heb ik een paar oude saaie plantenpotten onderhanden genomen en in een nieuw jasje gestoken!

Extra: de rood met groen en blauwe vintage pot is een laatste kringloopvondst. ”k Ben er super blij mee en hij past perfect bij de rest en de nieuwe gepimpte pot!

Met een paar kleine eigen accenten ziet het er ineens helemaal anders uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s