Salon upgrade!

Met een nieuw bankstel ziet onze living er ineens helemaal anders uit ! Veel lichter en passend bij de rest. De zwarte bank van voorheen paste ook wel, maar maakte het vrij donker , was al wat ouder en niet te vergeten hij zat niet zo goed als deze nieuwe , waar je heerlijk in kan onderuitzakken! We waren allang opzoek en hadden al in vele winkels gaan kijken , maar tot onze  verbazing vonden we hem vorige week gewoon in Ikea. Niet dat Ikea geen leuke bankstellen heeft , maar ik vond ze meestal weinig vernieuwend tot we deze zagen…

Zo zag het er voorheen uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s