2de leven voor de tafel!

Deze tafel is misschien al wel aan zijn 4de of 5de leven bezig, want ik heb ze bijna 16 jaar geleden al tweedehands aangekocht. Toen wou ik graag een zware robuuste tafel , eentje die tegen een stootje kon vandaar de keuze voor een stevige teaken tafel . In die tijd was de trend donkere teaken tafels , daarna waren ze weer naturel en ik heb er nu een nieuwe look aangegeven om te kunnen dienen als buitentafel . Het blad is terug naturel gemaakt en behandeld met bootvernis. (Tip: voor houten buitenmeubelen die goed vochtbestendig moeten zijn, is bootvernis wel aangeraden. Het glanst enkel wel meer dan een olie of beits.) De poten zijn zwart gelakt(zwarte satin voor buiten). De stoelen hebben we vorig jaar gekocht in aanbieding bij Gamma. Ze zitten geweldig!(ook in blauw of wit te verkrijgen)

Vroeger stond de tafel in het atelier en werd ze gebruikt als werktafel.

DSC02298

En zo is ze nu !

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Annie Fransen schreef:

    Tof helemaal anders met weinig geld maar wel wat tijd en moeite

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s