Selfmade02!

Mijn nieuwe bijzettafeltjes zijn een feit! Ik zal niet zo snel zaken weggooien, in gedachten dat ze ooit nog eens van pas kunnen komen. Het vervelende is dat je op de duur wel wat verzamelt, maar het goede is dat je dan zoals nu een geheel eigen nieuw bijzettafeltje kan verwezenlijken. Ik hou van simpel design en haal vooral veel inspiratie uit Scandinavische ontwerpen. Het is vooral leuk om je eigen ontwerp te realiseren, dat geeft des te meer voldoening. De zwarte accenten waren een bewuste keuze .Het zorgt voor een sterke uitstraling, krachtige belijning  en het is up to date! Zelf ben ik super tevreden. Tip: gooi niet te snel iets weg!

Tip: zaken op een andere manier bekijken, zoals bv. een oude kaarshouder gebruiken als onderstel voor een tafeltje.

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Anja schreef:

    Wauw! Superkick zeg! Echt heel gaaf!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s