Haal wat zomer in huis!

Met zo’n zonnige dagen is het leuk om het binnen ook wat te laten stralen! In eerste instantie doe ik dit vaak met wat bloemen, omdat je daar direct verschil met kan maken. Simpel en kleurrijk meer hoeft dat soms niet te zijn, om mij ’s morgens spontaan te doen glimlachen!

Van het weekend was het bij ons rommelmarkt . We hadden niet veel tijd deze keer , maar toch heb ik een super leuk zomers koopje gedaan in de vorm van deze doorzichtige appelblauwzeegroene “Dame Jeanne”! Perfect van formaat en net de pastelkleur die ik zocht en samen met deze pastelkleurige bloemen maken het plaatje compleet ! Trend-tip: gekleurde doorzichtige vazen zijn trouwens weer helemaal in! Dus goed uitkijken op rommelmarkten en kringloop!

Helemaal anders weliswaar, maar ook deze kleurrijke grote gerbera’s in contrast met een pastelkleurige vaas geven me dat zomers gevoel !

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s