De kleinste kamer!

on

Het was misschien de kleinste kamer die gerenoveerd moest worden , maar ik ben er toch een tijd zoet met geweest net omdat ze echt zo klein is. Standaard toiletten zijn sowieso geen grote ruimten , maar die van ons op het gelijkvloers is echt wel heel nipt , dus was het behoorlijk puzzelen geblazen. Voor de hangtoilet te plaatsen bijvoorbeeld moesten we zelf wat muur wegkappen. Voor een wastafeltje was er ook geen plaats meer en voor de toiletrol op te hangen , moest ik ook opzoek naar een alternatief.

Uiteindelijk zijn we wel super tevreden met het resultaat. Voorlopig is alles nog wit en ik denk dat ik het ook zo ga laten, anders verklein ik de ruimte misschien weer . Ik heb er ook een klein spiegelpaleis in opgehangen net om het kamertje groter te laten lijken. De spiegeltjes heb ik het afgelopen jaar verzamelt op rommelmarkten en kringloop en wie weet komen er in de toekomst nog wel een paar bij. De tegeltjes zijn van keramiek van bij ‘Huis van Haaz’ het adresje voor tegeltjes met een oude look. Onze cementtegels in onze toekomstige badkamer komen ook vandaar!(binnenkort onthulling nieuwe badkamer) De stenen engel is van de bloemenzaak waar ik vroeger werkte en het andere in messing is van de rommelmarkt . Ik ben nu niet zo’n engelenfreak maar in sommige plaatsen vind ik ze wel iets kitsch hebben. Het oude goudkleurige bolspiegeltje is een erfstuk van mijn oma en paste hier prima!

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s