BLauw!

on

Ik ben momenteel ‘into blue‘! Wat btw ook de trendkleur van het moment is! Blauw in al zijn tinten. Het is een kleur die je eindeloos kan combineren. Persoonlijk  ben ik wel fan van de combinatie blauw met zwart en hout. Ik heb al vast de tuintafel leuk aangekleed en het salon kreeg ook een lichte make-over.

De houten tableau op witte pootjes heb ik trouwens van de week bij ‘Action’ gevonden! Voor die prijs kan ik het zelf niet maken. ‘k Heb hem alleen even kleurloos vernist , omdat hij onbehandeld was, maar daardoor kan je er eigenlijk nog van alles mee bv.:schilderen in je favoriete kleur. Ik vond het best mooi zo naturel.

De kussenslopen zijn van ‘Ikea’ , behalve de knalgele die is van een rommelmarkt. Het boeddha beeldje is ook van ‘Action’ en was reeds blauw. We hadden het gekocht tijdens verbouwing en dan was de houding van boeddha wel heel toepasselijk. De zwarte kat is Musti één van onze twee super katertjes:-)

DSC04675DSC04684DSC04681DSC04670

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s