The great white wall!

Ach ja ‘great’, zo groot is hij nu ook weer niet, maar er is wel veel werk ingekropen! Vroeger voor de verbouwing stond er nog een typisch kot/veranda/achtergebouw aan de woning , dat er dan ook meteen moest aan geloven! Enkel de zijmuur hebben we behouden , want deze geeft wel de nodige privacy voor waar zich nu het terras bevind. Eerst hebben we de betonnen bezetting er afgekapt tot op de baksteen, daarna hebben we alles terug gevoegd en tenslotte geschilderd in offwhite . Onze bakstenen muur binnen is wit en we wilden het laten doorlopen naar buiten toe maar dan iets minder fel wit .

De houten klimophanger is een stuk van een europallet (super simpel en effectief)en de Clematis klimplant heb ik verbonden met koortje richting een stalen kabel , die horizontaal over de gehele breedte van het terras geplaatst is, om zowel de klimop als de Clematis op te laten verder groeien. De schilder van dienst is mijn liefje! Het resultaat was wel even wennen , maar nu zijn we super tevreden!

DSC04719DSC04245DSC04714DSC04687

DSC04720

DSC02739
Dit is tijdens de verbouwing!

DSC04712

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Eddy Boeckx schreef:

    Zeer mooi resultaat ! Knap werk van die schilder !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s