Zonnebloemen!

Vroeger vond ik de zonnebloem altijd een beetje een kitschbloem. Het was niet echt één van mijn lievelingsbloemen, maar meningen kunnen veranderen. Ik vind ze nu echt zo’n coole retrobloem, die je meteen zomers doet aanvoelen! Perfect voor in grote vazen en in boeketten die precies recht vanuit het veld komen, zoals als je kan zien hieronder! De vaas is een oude metalen melkkan gevonden in de kringloop en ik heb ze een beetje up to date gebracht door ze een koperen bodem te geven.

Weetje: in de tijd heb ik eens een trouwfeest mogen versieren met alleen maar zonnebloemen. Wat toen best een uitdaging was , maar het resultaat was super!

Nieuwtje: onze lelies zijn ook volop aan het uitkomen in de tuin!:-) Dat allemaal van zo’n mini bloembolletje. Leve de natuur!

DSC04708

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

 1. Annie Fransen schreef:

  Inderdaad, het is ook nooit mijn favoriete bloem geweest
  Het is vooral orange , maar dat past niet in ons interieur
  Bij jullie vind ik dat wel goed !
  Als je de mensen kent zullen er veel heel blij mee zijn maar ik zal ze nooit cadeau geven
  of ik moet weten dat ze graag zonnebloemen zien
  Ieder zijn goesting maar ge kunt er niet naast kijken he 😀😎😳

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s