Flowers everywhere!

on

Op moederkesdag  kunnen bloemen niet ontbreken! ‘k Had deze week bloemetjes voor een etentje , als cadeau, uit de tuin en ook voor mezelf uiteraard. Ik geef het toe ik kan geen week zonder bloemen. Het is één van mijn grootste passies. Zeker als ik zo voor een feestje of als cadeau een boeketje bijeen steek, krijg ik weer zin om er dag in dag uit met bezig te zijn  of bijvoorbeeld terug de bloemen voor een trouwfeest te voorzien (Moest er iemand trouwplannen hebben of een ander belangrijke gebeurtenis, je weet me te vinden hé!). Ook als er geen bloemen in huis staan is het alsof er iets niet klopt , iets dat het interieur onvolledig maakt! Al zijn het maar 2 bloemen in een vaas. Het maakt me steeds goed gezind!

Cadeautjes:

Voor een etentje een combinatie veldboeketjes met bloemen uit de tuin en winkel:

Voor mezelf met o.a. gladiolen uit de tuin:

Gekregen van Nicole en ze heeft het zelf gemaakt! Prachtig hé…ook de originele vaas is helemaal mijn ding , nogmaals merci Nicole:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s