Lekker speciaal!

Zowel ik als mijn vriend houden ervan om unieke werkjes te maken en aan te kopen. Vooral het opzoek gaan op rommelmarkten en kringloopwinkels naar dat ene speciale item, vinden we geweldig! Het zijn net deze items die je interieur zo eigen maken. Het vertelt iets over ons . Over wie we zijn en waar we van houden. Soms worden gevonden creaties nog bewerkt en andere zijn perfect zoals ze zijn. Hieronder zie je enkele voorbeeldjes van zo’n zelfgemaakte en gevonden items. Tip: de manier waarop en waar je een werkje presenteert,  is even belangrijk als het werk zelf soms zelfs nog belangrijker. Het is een ‘make or break’ situatie . Het komt nog meer tot zijn recht of juist andersom . Als je de foto aanklikt, zie je de beschrijving.

Nog enkele voorbeelden klik ook op een foto voor meer uitleg:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s