Cruciale extraatjes in de gang!

Ik was al een tijdje opzoek naar leuke 2dehands messing spiegeltjes voor mee op te hangen in de gang vooraan, want de ene die er hing, vond ik wat te kaal aanvoelen. 2dehands heb ik ze uiteindelijk niet gevonden, maar ik heb er wel toffe gevonden bij H&M-Home. Ze waren echt niet duur en precies wat ik zocht.

Voorheen:

dsc03475

Het gedeelte van onze trap van het gelijkvloers naar de tussenverdieping had geen leuning meer , omdat deze in eerste instantie gewoon te rot was. We hebben er dan in de plaats een aluminium wapeningsnet aan gehangen als leuke eyecatcher voor kaartjes aan te hangen, maar met een kindje in aantocht en nadat mijn vriend er eens was afgedonderd, wilden we het toch wat veiliger maken. We hadden nog een koperen buis op overschot van de verbouwing , weliswaar een beetje aangetast , maar die patine vinden wij net mooi en daarom was deze een perfecte vervanger. De buis kreeg nog wel een beschermlaag in transparante lak en 2 zwarte afdekdopjes . Het hoeft niet altijd een nieuwe dure leuning te zijn . Soms ligt er in de kelder of op zolder nog één of ander item dat perfect kan dienen als een originele leuningvervanger en als we de koperen buis beu zijn , vervangen we ze gewoon met iets nieuws!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. nicole schreef:

    Veel leuker met de andere spiegels erbij, mooi geheel !!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s