We zijn er klaar voor !

We zijn aan het aftellen naar de komst van ons kleine wonder en volgens mij zijn we er helemaal klaar voor. Ik ben iemand die graag alles op voorhand plant . Zo ben ik toch al een stuk zekerder, dat praktisch gezien onze nieuwe spruit niets te kort komt. Ik ben ook  niet echt voor last minute toestanden. Ik moet echt mijn tijd kunnen nemen voor zo’n zaken. Al goed dat het ook wel even duurt voor je kind er is.

Een volledige nieuwe uitzet was voor ons geen optie . Het is dan ook een beetje absurd , aangezien een pasgeborene zo snel uit alles is uitgegroeid + als je alles nieuw zou aanschaffen, je ook wel een behoorlijke cent kwijt bent. Heel veel van die babyspullen worden ook niet zolang gebruikt en zijn nog best ok om te gaan hergebruiken. Matrasjes , hoesjes, papflesjes, tutjes, enkele eerste body’s en kleertjes etc. heb ik wel nieuw aangeschaft , kwestie van hygiëne. Maar velen spullen kan je met een goede wasbeurt terug als nieuw gebruiken. Waarschijnlijk ben ik nog wel wat zaken vergeten, maar de algemene spullen zijn er en ik heb ook nog altijd een goed voorbereide toekomstige grootmoeder als back-up (ook altijd handig)! Hieronder zie je alvast enkele van onze aangeschafte spullen.

Vervoer: het is zo’n 3 in 1 voiture (wieg , buggy en maxi cosi in 1) . Gevonden op 2dehands.be van mensen met 1 kindje . Is gelijk als nieuw!

Box: gevonden op 2dehands babymarkt samen met mobieltje, boxkleed en boxomrander.

Het wiegje voor de eerste maanden heb ik gekregen van mijn peter! Mobieltje gevonden op rommelmarkt.

20171010_171816

Voor het eerste kamertje is het een beetje een mix van 2dehands, zoals het houten speelgoed, blauw kastje, het nostalgisch treintje en vele kleertjes, maar ook veel gekregen gebruikte spullen zoals o.a. het bedje (merci Fie). Ook bij Ikea wel wat gevonden zoals het stoeltje, lampjes , matrasje enz. De schabben had ik reeds gemaakt van een overschot houten latten, die ik wit lakte . De vogelkotjes zijn een koopje van bij Boeketmobiel.

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Liselotte schreef:

    Super idee!! Wij hebben voor Billie-Lou nét hetzelfde gedaan en we gaan er nu ze geboren is gewoon mee door. Je kan zelfs nog een stapje verder gaan en al die gekochte 2de hands spulletjes op een leuke tweedehands geboortelijst zetten. Heeft supergoed gewerkt bij ons!! Kijk maar eens op http://www.jegeboortelijst.be Alvast veel plezier en succes met je babyspullen-jacht!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s