Christmas likes!

Vroeger was ik niet zo te vinden voor die feestdagen, maar met ouder te worden hou ik wel van die kerstsfeer vooral voor de gezelligheid. Ik heb dan ook een voorkeur voor een traditionele en naturelle kerst! Dit jaar is de kerst terug bij ons thuis en extra speciaal met onze Jaro erbij !  Ik vind de voorbereidingen eigenlijk best wel leuk . Nadenken over de aankleding van de kersttafel, de algemene decoratie en welk thema gebruik ik voor de kerstboom enz. Ik vond het vorig jaar al best geslaagd (zie ook post ‘Kerst 2016’) en dit jaar ga ik ongeveer dezelfde richting uit zeker voor de kleuren kies ik terug voor rood, wit, zwart en hier en daar ‘a touch of‘ goud en hout. Hieronder zie je enkele voorbeelden van de kerst waar ik persoonlijk van hou (mijn ‘likes’) en de volgende keer zie je hoe ik ons huis heb aangekleed! Tip: check ook mijn bord ‘Christmas Natural’ op mijn pinterest-account op naam van ‘Lisbet Boeckx’!

Mijn persoonlijke ‘likes’ voor kerst!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s