X-mas 2017!

Het was weer top dit jaar en super gezellig , maar vooral heel speciaal met onze Jaro erbij. Zijn eerste Kerst was echt onvergetelijk ! Voor de aankleding koos ik dit jaar weer voor heel veel traditioneel rood met wit, zwart, hout en hier en daar een beetje bling met wat goudaccenten! Ik wou het vooral heel warm en gezellig doen aanvoelen, absoluut geen ‘overload‘ , maar gewoon subtiel, simpel en natuurlijk ! Ik ben ook helemaal weg van die traditioneel rood-witte Scandinavische print!

Ik wens iedereen nog een leuk eindejaar toe en een spetterend 2018! Tot volgend jaar lieve volgers!

Selfmade!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s