Een beetje ‘bling’ in huis!

Februari en maart zijn zo van die overgangsmaanden . Het is nog wel winter, maar je begint eigenlijk al uit te kijken naar de Lente. Thuis ben ik de roodkleurige decoratie stilletjes aan aan het veranderen in meer oker, geel , wit , koper -en goudtinten . Ik noem het ‘een beetje bling in huis’! Het straalt nog wel warmte uit , romantiek (zeker vandaag op valentijn) , maar het oogt vooral frisser en lichter. Ik heb eigenlijk sowieso altijd wel een beetje ‘bling’ in huis ! Het past goed bij alles en ik vind het gewoon ook super mooi !

20180211_125254

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s