Changement de decor!

on

We mogen al eens veranderen! Boven in ons atelier in een verwaarloosd hoekje stond dit prachtige vintage kastje te verkommeren. Het werd wel gebruikt , maar het kwam er helemaal niet tot zijn recht. Lang geleden nog vrij goedkoop bij de Troc gevonden. We hebben het nu beneden gezet in ons leeshoekje , dat wellicht binnenkort een speelhoekje voor Jaro zal worden. Het staat daar zoveel beter en nu hebben we er tenminste een beetje geniet van . Het is ook een kastje dat ideaal te combineren valt met talloze plantjes en leuke andere decoratie. Binnenkort komt er ook nog een tof retro tv-meubeltje bij( te zien op een volgende blog) en zo krijgen we stilletjes aan ‘the look’ ( = een mix van modern , oud landelijk met een vleugje vintage en industrieel of anders gezegd een eclectisch interieur) die we graag wilden hebben!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. marleen schreef:

    supertof kastje !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s