Vintage nieuwtjes!

on

Oeps…ik heb mij weer eens laten gaan. Het was o.a. retro-dag bij Opnieuw&co en het was wederom een succes , zoals je kan zien op de foto’s! De liefde voor vintage gaat behoorlijk ver bij mij. Het is dan ook zo mooi en het heeft altijd zoveel charme. Ik geraak er maar niet op uitgekeken. Voor het interieur hou ik nog altijd van een gezonde mix tussen oud en nieuw, alsook van diverse stijlen door elkaar zolang het maar allemaal bij  mekaar past. En beste lief van mij wees niet getreurd, we doen binnenkort een grote lentepoets en dan doen we hopelijk een heel deel spullen weg!

Sommige nieuwe items kregen al een plaatsje in huis! Andere waren van een vorig kringloopbezoekje.

Ook nog toffe vintage nieuwtjes van 2dehands en van een vriendin.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s