Changement de decor deel 2!

on

En we blijven kleine aanpassingen doen… Ja, een interieur dat leeft. Er zijn mensen die 20 jaar hetzelfde interieur kunnen behouden, maar dat lijkt me zo saai. Af en toe moet je toch eens wat veranderen of een andere trend inslaan. Grote basisstukken, zoals een keuken of badkamer, verander je niet zo gauw , maar zelfs die pak je wel is één keer om de 10 jaar aan, als de portemonnee het toelaat uiteraard. Maar zo minder grote aanpassingen zoals met decoratie , een klein meubel of een kleurtje op de muur moet best kunnen toch. Wij hadden al een geruime tijd zo’n wit simpel , maar wel mooi  tv-meubel , deze was echt aan vervanging toe. We hebben nu gekozen voor een tof nieuw retro modelletje.

Vele ketens maken nu massaal vintage meubelen na. Wat ik wel jammer vindt , maar dat is commerce natuurlijk en men gaat mee met de laatste nieuwe trends. Er zijn best genoeg meubels in omloop en ik sta helemaal voor hergebruik, maar had deze keer geen succes . Ik heb echt super lang liggen zoeken voor een tweedehands model, maar dat was niet te vinden . Ofwel was het niet de juiste maat ofwel was het megaduur, want voor die vintage kastjes durven ze echt veel te veel vragen. Ze zijn dan ook erg gegeerd.

Ik heb enkel de handvatten goud gespoten en geef toe hij komt daar helemaal tot zijn recht . Alles past nu ook gewoon beter bij elkaar . Ik wou de muur achter de tv olijfgroen schilderen , maar ik denk dat ik daar nu nog even met ga wachten. Het hout van het meubel maakt het terug iets donkerder in die hoek, maar wel gezellig en het kan best zo naast het raam en daarom ook ga ik de witte muur nog wel even behouden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s