Verzamelen voor den trouw!

on

Yep…ik ben aan het verzamelen geslagen. Een trouwfeest kost een behoorlijke cent dus wil ik voor de aankleding wat creatieve oplossingen zoeken zonder in te boeten op de uitstraling en kwaliteit natuurlijk, integendeel het moet er juist mega chic uitzien en ik hoop het materiaal nog te gaan hergebruiken op andermans trouwfeesten! Ik ben momenteel al op zoek gegaan naar heel veel kleine glazen kristallen vaasjes(of look-a likes) voor de veldboeketjes op de tafels. Je kent ze wel van bij de oma vroeger van die geribbelde, alsook naar vele kleine glazen kristal uitziende schaaltjes voor de hapjes. En voor het dessertenbuffet maak ik de taartenleggers of etagères (zie ook blog ‘selfmade etagères’) ook zelf, daarvoor moest ik dan weer vele leuke oude bordjes gaan zoeken. Ik ben ook nog op zoek naar oude melkkannen die ik wil gaan gebruiken voor grote veldboeketten( zoals je kon zien op mijn ‘moodboard’ in de blog ‘Yes I do’), maar ofwel zijn ze megaduur ofwel zijn ze doorroest. Moest je iemand kennen die er nog heeft staan , laat maar iets weten. Ook zoek ik nog oude kanten of nylon gordijnen (voile) voor een slinger met te maken. Hieronder zie je al enkele voorbeeldjes van wat ik al verzameld heb. To be continued …

Deze etagères zijn gemaakt met kringloopbordjes en ijscoupes.

De staanders zijn gevonden bij ‘out en nief’ en de bordjes van ‘Opnieuw&co’.

Dit zijn mijn reeds gevonden vaasjes en schaaltjes in de kringloop.

Dit soort emaille kannen lijkt me ook wel leuk voor de grotere veldboeketten.

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Eddy Boeckx schreef:

    Knap maar dat gaat een serieuze verhuis worden op uw trouwdag !

    Like

  2. Eddy Boeckx schreef:

    Knap maar dat gaat een serieuze verhuis worden op uw trouwdag !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s