Yes I do!

on

Het is zo ver…ik ga trouwen!!! In september ben ik 10 jaar samen met mijn partner en stappen we samen in het bootje, want ja waarom trouwt een mens vandaag de dag nog. Wij doen het helemaal omgekeerd. We zijn elkaar dan ook op latere leeftijd tegen gekomen en dan denk je gewoon iets anders . We kochten eerst een huis in de stad , na 6 jaar een nieuw en ander buiten de stad , ondertussen waren we ook al een geruime tijd voor kinderen aan het proberen, maar dat verhaal kennen jullie al als in ‘ons klein wondertje’. Wel…nu onze tweede thuis zo goed als af is en Jaro dan toch gelukkig in ons leven is gekomen , klopt het gewoon en is het tijd om het allemaal eens te laten bezinnen en vooral om onze liefde voor elkaar en voor Jaro te vieren en hoe doe je dat dan het beste…met een feestje en waarom dan niet ineens met een trouwfeestje!

Graag wil ik mijn plannen voor het feest met jullie delen van de locatie tot de bloemen en het servies . Het is tegelijkertijd ook een mooi visitekaartje voor wat ik heel graag zou willen gaan doen in de toekomst nl.: trouwfeesten aankleden in een landelijke en boheemse en vooral ook eigen stijl. Ik heb het al gedaan in het verleden als florist , maar zou me nu fulltime op die trouwfeesten willen concentreren! Ik heb alvast wat inspiratie opgedaan en een ‘moodboard’ gemaakt met allemaal ‘leukjes'(likes) van welke sfeer ik graag op ons trouwfeest zou willen creëren. We gaan vooral heel veel zelf doen en op zoek gaan naar originele statements . Ik hou jullie op de hoogte! To be continued…

Location and mood:

Flowers:

Bouquet:

Bride:

Hair:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s