‘Urban jungle fever’!

Ja…ook ik heb het helemaal te pakken. Ik ben altijd zot geweest van planten, maar altijd binnen  de perken. Nu is het mode om compleet ‘over the top’ te gaan en de planten in je huis te laten overheersen. Overheersen doen ze nog net niet bij ons en dat hoeft ook niet, maar het zijn er toch best genoeg. Ik maakte al wel wat meer blogs over planten , maar nu is er echt een ‘urban jungle fever hype’ ook op ‘instagram’ ! Ik creëer vaak nieuwe tafereeltjes voor foto’s voor mijn instagramaccount en dan regelmatig met planten, want die krijgen het meeste respons. De echte ‘urban jungle’ accounts doen het dan ook super goed op instagram en hebben vele volgers o.a. de hashtags #urbanjunglebloggers , #plantsofinstagram en #houseplantclub enz… ze zijn overbeladen met interieurs vol met planten. Ook trouwens weer iets van vroeger dat terug komt.

Hieronder enkele van mijn gedeelde instagramfoto’s . Je vind ook altijd de link naar mijn instagramaccount ‘@lisathome76‘ onderaan mijn blog met mijn laatst geposte foto.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s