Super feestlocatie!

on

We hebben een geweldige locatie gevonden voor ons trouwfeest. We waren daar enkele jaren geleden eigenlijk eens per ongeluk beland op een feestje en de sfeer die daar hing, vonden wij helemaal geweldig . Het is een beetje een sfeer van oude woonwagens ‘meets’ circus ‘meets’ retro zomerbar en dan heel veel lampionnetjes en een sausje van authenticiteit en veel kleur!  Het is echt helemaal ons ding en past prima bij ons ‘Bohemian&gypsy‘ thema en dan natuurlijk ook niet te vergeten met onze talrijke veldboeketjes en mijn hopelijk leuke brocante aankleding . De locatie heeft dan ook zijn naam niet gestolen met “De Schuur”. Ze zijn ook gekend voor hun zondagse zomerbar en je kan er ook prima een kinderfeestje geven , want daar hebben ze super animatie voor. Hieronder enkele foto’s van de locatie en je vind nog meer info op alleslooptoprolletjes.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s