De nieuwe oude kinderkamertrend!

De nieuwe trend voor kinderkamers is ‘vintage met echte kleuren’! Ik ben alvast super fan. Ik hou erg van de combinatie oud met nieuw, maar in deze trend overheerst het oude en dat vind ik juist zo geweldig. Voor Jaro’s nieuwe grote kamer binnenkort ben ik dan ook van plan volledig de nostalgische toer op te gaan, weliswaar met hier en daar nog wel wat nieuwigheden. Het zacht roze en pastel blauwe is allang de revue gepasseerd , maar de zachte tinten bleven wel en ik ben blij dat er terug echte kleuren gebruikt worden zoals, knal rood, geel , groen en blauw en liefst nog allemaal te samen en dat in combinatie met een lichtere achtergrond..helemaal top! Ik vind een kinderkamer mag uniseks zijn. Niet dat een meisjeskamer geen bloemen mag hebben en een jongenskamer geen auto’s , want met dat ze ouder worden komen hun interesses toch de kamer in en doen ze ermee wat ze zelf graag willen, maar ik begin graag neutraal . Vooral de inbreng van vintage meubelen nu vind ik de max. Je kan ze gerust naturel laten, maar voor een kinderkamer is het best wel leuk om de meubels te gaan pimpen met wat kleur. Op Instagram vind je trouwens een paar fantastisch leuke voorbeeldaccounts zoals: @studiowietske, @kroostvintage, @kasten_van_zukini en  @lespetitsprenoms .

Ik ben alvast aan de slag gegaan voor Jaro’s kamer . Hij heeft al wel wat oude elementen in zijn kamer nu , maar als hij naar de grotere kamer gaat gaan , mag het best nog wat meer zijn…Ik hoop als hij 2 wordt dat hij er in kan, maar er is nog wel heel wat te doen. We zouden er namelijk graag een stukje mezzanine in willen creëren , maar dat betekent de plafond een stuk open maken tot in de zolder, de zolder in twee delen, schilderen, een stuk bepleisteren, trapje voorzien, etc…dus nog wel een heleboel te doen. “We shall see?”

Hier zijn wat foto’s van Jaro’s kamer hoe het was, deze heb ik in een eerdere blog ook al eens laten zien…nog wat te braaf en te wit!

 

En dit zijn wat voorbeeldjes van hoe ik het graag zou willen…zeker qua dan stijl toch.

 

Dit zijn zo al een paar typische vintage kastjes voor de kinderkamer, die ik reeds heb aangepakt.

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

 1. Annie Fransen schreef:

  Tof !
  En dan maar hopen dat hij doorslaapt want anders elke keer naar boven ???
  Hij zal dat wel flink doen !
  👍😁👍😁

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s