‘Planten’ je kan er niet genoeg hebben!

Planten in huis geven je zuurstof en geluk!‘ Ik geef het toe het is een beetje een verslaving van mij aan het worden. Ik ben ook zot van vazen en plantenpotten.  Ik krijg maar niet genoeg van al dat groen in huis’ love it’ en dan het liefst met een originele(vintage) pot , een zelfgemaakte of bewerkte pot en ja zelfs in oude kringloop kopjes  . Zodra het goed weer wordt, ga ik voor buiten , alsook voor binnen, zelf betonnen potten maken. Ik heb er in de tijd zo eens eentje gemaakt en ik was daar best tevreden van(zie foto met kleine cactus). Voor de planten zelf neig ik het meeste naar vetplanten en cactussen, maar hou even goed ook van varens , ficussen en rubberplanten. Kortweg ze maken je interieur mede compleet !

Tip: plantenpotten hoeven niet duur te zijn , voor een paar euro’s vind je soms heel toffe retro modelletjes in o.a. kringloop, op rommelmarktjes en op 2dehands.be. Vind je niet direct je goesting of de juiste kleur kan je altijd een potje dat je niet meer mooi of te saai vindt, gaan bespuiten of beschilderen in de kleur of ontwerp dat je wel tof vindt . (zie vb foto’s)

Voorbeeld bewerkt plantenpotje:

Voorbeeld kringloop kopje en zelfgemaakt betonnen potje :

 

Trend: plantjes in koper serre.

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Annie Fransen schreef:

    Dat heb je weer goed gezien !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s