Selfmade etagères!

on

Je kent het wel de beroemde gezegde “Wat je zelf doet, doe je meestal beter!” en in vele gevallen klopt dat ook wel. Je krijgt er ook zoveel meer voldoening van. Zeker als je er dan nog eens gebruikte materialen in verwerkt. ‘Upcycling, recycling , origineel en uniek‘ ineen . Een paar weken geleden vond ik bij ‘Out en nief’ (toepasselijke naam) in Broechem bij Ranst Antwerpen toffe goudkleurige metalen staanders. ‘Out en nief’ is zo’n echte coole 2dehandswinkel! In een super grote hangaar vind je een verzameling van  de meest uiteenlopende items . De eigenaar koopt vaak volledige inboedels op , vandaar de grote diversiteit. Je vind er soms ook heel excentrieken dingen , zoals bijvoorbeeld een heel arsenaal aan kerkelijke attributen . Het is zo’n leuke mix van van alles en nog wat, daarom dat ik het er net zo leuk vind . Je weet ook nooit wat je er gaat tegenkomen , omdat het regelmatig veranderd. Van oude werkbanken , vitrinekasten en oude turntoestellen tot een hele verzameling Dame- Jeannes en emaille potten je vind het er allemaal. Het heeft ook iets heel industrieel.

Ik heb van die oude metalen staanders  nieuwe toffe etagères gemaakt. Ik koos een mix van prachtige brocante kringloopborden en zo kan ik eindeloze combinaties maken voor je taarten en gebak op te presenteren. Voorlopig heb ik er drie, maar als ik er een paar van de hand kan doen , maak ik er nog wel een paar. Op deze manier heb je een unieke etagère die je nergens anders vindt en het is ook nog eens helemaal volgens de hedendaagse trend Van oud naar nieuw !

Deze unieke kandelaars vond ik ook bij ‘Out&nief’ een beetje ‘you love theme or you hate theme’!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s