De nieuwe badkamer!

We hebben er lang naar uitgekeken en uiteindelijk is het helemaal af geraakt ‘la nouvelle salle de bain!’ . Het bad en de douche waren al een tijdje in orde, maar vooral het wastafelmeubeltje liet op zich wachten, omdat ik niet direct mijn goesting vond. Het moest qua kleur en stijl bij het andere meubeltje passen, maar dat was slechts een peulschil ten opzichte van de echte verbouwing . We zijn casco gestart m.a.w. er was niets (zoals je kan zien op de ‘before&after’ foto’s). Eigenlijk zijn enkel de 2 zijmuren en de plafond nog origineel de rest is vernieuwd . De achtergevel moest echt gesloopt worden vanwege de onstabiliteit en de vloerbalken waren rot , dus moesten deze ook vervangen worden en dan moest alles nog maar beginnen eigenlijk nieuwe ramen , sanitair , elektriciteit, bezetten, schilderen enz. Dus ja, het was weer een heel proces, maar we zijn wel super blij met het resultaat!

Ik heb dan ook besloten om over de badkamer mijn eerste ‘vlog’(video zie hieronder en druk op play) te maken. Heel spannend is dat. Hierin vertel ik vooral hoe de zaken tot stand zijn gekomen. Dus bij deze in première…( het is mijn eerste keer dus de beeldkwaliteit en belichting is nog niet perfect uiteraard + ik struikel al eens over een woordje of gebruik er al is eentje teveel)(druk als nodig op de fullscreen-modus onderaan rechts)

 

 

 

 

 

Dit zijn foto’s van de verbouwingen ‘before&after’ en zoals je ziet, was het een hele onderneming . De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping van de achterbouw, de tussenverdieping zoals ze zeggen.

 

Dit is het 2dehands kastje dat ik heb omgebouwd tot wastafeltje. Ik wou het eerst wat groter en eventueel 2 lavabo’s (vertel ik ook op de vlog), want we hadden er de plaats voor, maar met één kindje en boven nog een 2de douchekamer was dit ruim voldoende en het past perfect bij het andere meubeltje.

 

Nog enkele sfeerfoto’s:

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s