Update wedding!

on

We komen dichter bij onzen trouw! Met andere woorden het is alle hens aan dek ivm de voorbereidingen. Aangezien ik besloten heb zo goed als alles zelf te doen voor de decoratie en algemene aankleding heb ik mezelf een hoop werk bezorgd, maar het is super fijn om te doen en hopelijk kan ik alles in de toekomst nog een keertje gebruiken op iemand anders zijn mooiste dag! Buiten de bloemen ben ik bijna rond aan het geraken. Er komt ook wel elke dag van alles bij, maar dat is waarschijnlijk omdat ik wil dat alles tot in de puntjes in orde is . Ik ben dan ook een beetje perfectionistisch op dat vlak. Het moet gewoon kloppen op zo’n dag! Mijn inspiratie komt vooral van men trouwjurk en alles ‘bohemian’ . De locatie heeft iets ‘gypsy’ , dus de combinatie en het thema was snel beslist , plus ik ben ook helemaal zot van die stijl. Het heeft iets ‘free spirit’-achtig  en heel romantisch! De zoektocht deed ons belanden in vele kringloopwinkels, Marrokaans-Indische winkeltjes, Action, Hema , Ikea, Boeketmobiel en ja ook veel op bol.com. En ik kreeg ook veel hulp van vrienden en familie wat de zoektocht nog veel leuker maakte. Tof dat ze er zo met meeleven , bedankt daarvoor trouwens!

Hieronder zie je een beetje een overzicht van wat ik tot nu toe al allemaal heb. Van de kaarsen tot de lampionnen, vlaggetjes, vaasjes, servies, dessertpresentatie , droomvangers en linten. Mijn trouwjurk blijft nog een verassing uiteraard. Hopelijk kan je je op deze manier al een beetje een beeld vormen van wat het gaat worden. Er zijn veel gelijkenissen met mijn ‘moodboard’ van in de blog ‘ Yes I do!’ , maar ik ga er uiteraard wel mijn eigen draai aan geven. Je kan daar ook nog altijd eens gaan kijken als geheugensteuntje! Nu de bloemen er nog bij en het komt helemaal goed. Ik ben nog niet helemaal uit de kleuren. Ik heb al wel wat probeersels gemaakt en ik denk aangezien de locatie veel rood en groen bevat, dat ik ga kiezen voor paars, blauw, rood en witte tinten met veel groen.

Dromenvangers, linten, onderleggers, kaarsen en vlaggetjes:

Lichtjes en lampionnen (komen nog lintjes aan):

Apperitief en dessert:

 

Vaasjes en bloemvoorbeeldjes:

Kruiken , emmers en kleine melkkannen ook voor de bloemen zie vb.:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s